Site Loader

De laatste prijsanalyse van Vechain toont een neerwaartse trend voor de dag, aangezien een dalende prijsbeweging wordt gerapporteerd. De cryptocurrency is de afgelopen weken onder bearish schaduw geweest en de prijs is constant gedaald. De prijs is de afgelopen 24 uur ook gedaald tot $ 0,131 vanwege de bearish druk. Een verdere neerwaartse trend is te verwachten in de komende week als de verkopers aanhoudend blijven.

VET/USD 1-daagse prijsgrafiek: prijs daalt tot $ 0,131 na dalende trend

De beren hebben de afgelopen weken consequent de markt geleid, omdat er meer verkoopmomentum werd geregistreerd. De prijs is gedaald tot $ 0,131 na de recente bearish staking die ongunstige omstandigheden voor de kopers heeft gecreëerd. chainlink verwachting 2023 is positief. De verwachting is dat de prijs de komende dagen naar een dieptepunt zal gaan, aangezien het bearish momentum intensiveert. De voortschrijdend gemiddelde (MA) waarde in de eendaagse prijsgrafiek staat op $ 0,155.

Het gemiddelde van de Bollinger Bands is nu $ 0,152 in de eendaagse prijsgrafiek. Terwijl de bovenste Bollinger-band de $ 0,179 raakt, terwijl de onderste Bollinger-band de $ 0,125 raakt. De Relative Strength Index (RSI)-score zakte in de loop van de dag naar 40,80.

 

Vechain-prijsanalyse: VET-waarde daalt tot $ 0,131 mark

De vier uur durende Vechain-prijsanalyse vertoont tekenen van een neerwaartse trend, aangezien de prijs de afgelopen uren is gedaald. De afgelopen vier uur zijn cruciaal gebleken voor de voortgang van cryptocurrency, aangezien er weer een neerwaartse beweging is geregistreerd. De prijs is gedaald tot $ 0,131 en een verdere daling is de komende uren te verwachten. De voortschrijdend gemiddelde waarde bevindt zich op een hogere positie in vergelijking met de prijs, namelijk $ 0,140.

 

Vechain-prijsanalyse: prijscurve loopt leeg op $ 0,13 terwijl de daling doorgaat

De SMA 50-curve gaat nog steeds hoger dan de SMA 20-curve vanwege de constante neerwaartse trend. De waarde van de bovenste Bollinger-band is nu $ 0,168, terwijl de waarde van de onderste Bollinger-band $ 0,126 is. De RSI-score is onder de ondergekochte limiet gegaan en staat nu op 28,30.

 

Vechain-prijsanalyse: prijscurve loopt leeg op $ 0,13 terwijl de daling doorgaat

De grafiek met technische indicatoren voor VET/USD geeft een bearish signaal af en er is de afgelopen weken meer verkoopmomentum waargenomen. Er staan ​​13 indicatoren op de verkooppositie, negen indicatoren op de neutrale markering en vier indicatoren op de kooppositie.

 

De Moving Averages Indicator ondersteunt de verkopers door een bearish indicatie te geven. Er zijn 10 indicatoren op het verkoopniveau, vier indicatoren op het koopniveau en slechts één indicator op het neutrale niveau. betrouwbare crypto app gebruiken online mogelijk. De oscillatoren geven een verkoopsignaal met acht oscillatoren op het neutrale punt, drie oscillatoren op het verkooppunt en nul oscillatoren op het kooppunt.

 

Vechain prijsanalyse conclusie

De dagelijkse en uurlijke Vechain-voorspellingen gaan in het voordeel van de beren, aangezien er de afgelopen 24 uur een prijsdaling is waargenomen. De waarde van de cryptocurrency is nu $ 0,131 en er is een verdere daling te verwachten. De vier uur durende Vechain-prijsanalyse geeft vergelijkbare resultaten weer, aangezien er een bearish trend is geregistreerd. De prijs daalde de afgelopen vier uur tot drastische niveaus, wat suggereert dat de komende uren kritiek zouden kunnen zijn.

 

 

 

 

 

Post Author: editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.